Kävelevä kierros joka muuttaa käsityksesi Helsingistä.
Lippuja saatavilla vuoden 2017 esityksiin!
"Kokeilunhaluisille." Laura Kytölä
"Lähes kaikki teatterin perinteiset palikat, näyttelijät, katsojat ja teksti, on laitettu uuteen uskoon." Pia Parkkinen
"Kekseliäs esityksellinen ihmiskoe." Annukka Ruuskanen
"Kun ääni kertoo vitsin, meitä kaikkia naurattaa. Hetken olemme samaa porukkaa, meitä yhdistää tämä vitsi, jota ohikulkijat eivät kuule." Salla Ranta
"Remote Helsinki lyckas trollbinda sin publik men inte genom verklighetsflykt. Här är verkligheten och vardagen själva upplevelsen." Isabella Rothberg
"Remote Helsinki -esitys on onnistunutta taidetta juuri siksi, että se onnistuu herättämään ristiriitaisia ajatuksia ja tunteita." Elina Ylä-Mononen
"Kun otan kuulokkeet pois, tuntuu kuin pääni olisi kasvanut." Elina Knaapi
Lisää artikkeleita meistä Lähetä
Esityksestä
Remote Helsinki -esityksessä yhdistyvät performanssi, opastettu kaupunkikierros, ääni-installaatio ja tietokonepeli. 100 minuuttia, jotka muuttavat käsityksesi Helsingistä.
Remote Helsingissä 50 ihmistä kävelee huolellisesti valittua reittiä pitkin, kuulokkeet korvilla, tekoälyn ohjaamina. He osallistuvat jännittävään esitykseen ja tutkimusmatkaan jossa kadut, kaupat, metro ja muut kaupungin rakennuspalikat toimivat lavasteina. Remote Helsinki on esitys, joka alkaa maan tasalla ja loppuu taivaan uumenissa.
Liput
Remote X MAAILMALLA
Liput
Lippuja saatavilla vuoden 2017 esityksiin!
Huom: Lippuja esityksiin myydään vain internetissä. Emme myy lippuja kierroksella, tai sen alkamispisteellä.
€29
Liput Varaa yksityiskierroksia Gift cards
Varaa yksityiskierroksia

Tämä esitys on täydellinen ryhmille ystäviä ja työkavereita. Voimme organisoida yksityiskierroksen Remote Helsingistä. Ryhmä voi itse valita päivämäärän ja ajankohdan, ja tarjoamme valokuvaajan koko kierroksen kestoksi.
Lataa tarjouksemme tästä.(PDF)

Olkaa yhteyksissä sähköpostiimme osoitteessa hello@remotehelsinki.fi, tai täyttäkää tämä lomake:

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Info:

Aiemmat esitykset
BERLIINI
HELSINKI
MILANO
Follow us!
@remotehelsinki
Usein kysytyt kysymykset
Rimini Protokoll
Rimini Protokoll on voittanut monia teatteripalkintoja niin Saksassa kuin maailmanlaajuisestikin. Palkintoihin kuuluvat mm. FAUST-palkinto, Europe Prize New Theatrical Realities -palkinto sekä hopeisen leijonan tunnustus Venetsian biennaalissa.
Rimini Protokollia voisi kuvailla ryhmäksi, joka sanelee meille teatterin tulevaisuuden. Se luo esityksiä, jotka vievät yleisön teatterisalin ulkopuolelle. Tarjoamalla eri teatterimuotojen sekoituksia, yhdistäen sosiologiaa, matematiikkaa, geopolitiikkaa ja tietotekniikkaa rakenteisiinsa, ryhmä onnistuu keskustelemaan yleisönsä kanssa tärkeistä sosiaalisista kysymyksistä. Sen työ keskittyy kehittämään teatterivälineitä, joilla voidaan kuvata epätriviaaleja puolia elämästämme. Remote X -esitys on ollut ehdokkaana Venäjän kansallisen teatteripalkinnon Golden Maskin saajaksi. Esitystä on myös esitetty menestyksekkäästi Avignonin teatterifestivaalilla.
Alexander Weinstein, tuottaja
«Remote Helsinkiä voisi verrata meditaatioon tai ensimmäiseen lentomatkaan. Remote Helsinki voi antaa vastauksen moniin kaupunkilaisen kysymyksiin: se käsittelee juuri sinun kaupunkiasi, sinun tapaasi tehdä asioita, sinun käyttäytymisesi rajoja. Yhdessä Rimini Protokollin kanssa loimme kaupungista muotokuvan, ja ilokseni siitä ei tullut tylsä kuva vaan kolmiulotteinen mosaiikki, johon jokainen osallistuja voi lisätä jotain ja josta voi ottaa jotain itselleen.»
MA, teatterituottaja, alullepanija, IETM:n (International network for contemporary performing arts, Bryssel) konsultti, Pietarin Skorokhod-teatterin ja kansainvälisten teatteri- ja nykytanssifestivaalien perustaja. Vuodesta 2015 lähtien asuu ja työskentelee Helsingissä.
#Remotehelsinki tiimi
 • Konsepti
 • Stefan Kaegi
 • Ohjaaja
 • Jörg Karrenbauer
 • Äänisuunnittelu
 • Nikolas Neecke, Ilona Marti
 • Dramaatikot
 • Juliane Männel, Aljoscha Begrich
 • Tuottaja
 • Alexander Weinstein
 • Konsultointi
 • Matilda von Weissenberg
 • Hallinto
 • Juliane Männel, Caroline Gentz
 • PR
 • Sirje Niitepõld
Erityiskiitokset: Mikko Fritze, Topi Lehtipuu, Danik Pirturniy, Raoul Grünstein, Maria Karmanovskaya, Matilda von Weissenberg, Tatiana Weinstein, Jonatan Fogelholm, Suvi Lahti, Maija Kuoppala, Marianne Saukkonen, Heli Vainio, Kseniya Kaverina, Katherine Lenanton.
Yhteistyökumppanit
Pääyhteistyökumppani
Kumppanit
Rahastot

By Rimini Protokoll (Stefan Kaegi / Jörg Karrenbauer)

"Remote X" is a production of Rimini Apparat. In coproduction with HAU Hebbel am Ufer Berlin, Maria Matos Teatro Municipal and Goethe-Institute Portugal, Festival Theaterformen Hannover/Braunschweig, Festival d'Avignon, Zürcher Theater Spektakel, Kaserne Basel. Supported by the Capital Cultural Fund Berlin and by Swiss Arts Council Pro Helvetia and Fachausschuss Tanz und Theater Kanton Basel-Stadt. A House on Fire coproduction with the support of the Cultural Program of the European Union.
INFORMATION

Tour starts at: Mechelininkatu 2 e, 00100 Helsinki

At the entrance to the cemetery, please follow directional signs. Come 15 minutes before the start, put on comfortable shoes.